Premie og konkurranseregler

Den heldige vinneren får huset sitt malt med DRYGOLIN Ultimat - Jotuns beste utendørsmaling! Jotun sørger for malermester som utfører jobben innen utgangen av oktober 2018. For å kvalifisere deg til å vinne hovedpremien, må du gjennomføre vår test og registrere deg som deltaker.

Aldersgrensen for å delta er 18 år.
Trekningen foretas den 15. mai

Generelle vilkår og regler

 1. Ved å delta aksepterer du at vi lagrer dine opplysninger for å kunne utføre trekningen. Informasjonen vil bli slettet etter at konkurransen er avsluttet.
 2. Ansatte i Jotun, samt deres nærmeste familie (d.v.s. medlemmer av samme husstand) kan ikke delta eller vinne i Jotuns konkurranser på nett.
 3. Hver deltaker kan bare registrere seg én gang.
 4. Vinnerens navn og bilder av vinnerens hus, kan brukes i markedsføring av Jotun eller deres partnere på nett eller andre kanaler. Gjennom deltakelse i konkurranser/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.
 5. Hovedpremien gjelder utendørsmalingen DRYGOLIN Ultimat fra Jotun og malerarbeidet utført av malermester utnevnt av Jotun begrenset oppad til en samlet verdi på NOK 100.000 inkl mva. (Alminnelig utsalgspris legges til grunn ved beregning av verdien av utendørsmalingen.) Gevinsten er skattepliktig, vinneren må selv rapportere gevinsten i sin skattemelding.
 6. Jotun er ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av dem, som for eksempel snekkerarbeid, tilleggsaktiviteter og ekstrautstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.
 7. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner. Huset som skal males må befinne seg i Norge.
 8. Jotun forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.
 9. Jotun er ikke ansvarlig for teknisk feil på bredbånd, telefon, sms, e-post eller brev ved deltakelse i konkurranser/aktiviteter, som ligger utenfor Jotuns kontroll.
 10. Premien må benyttes i løpet av sesongen 2018, d.v.s. at huset må være malt og/eller andre premier hentet innen utløpet av oktober 2018.
 11. Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer deltakerne konkurransereglene og de beslutninger Jotun kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive.
 12. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, godkjent eller administrert av, eller tilknyttet Facebook.
Tilbake